Tips redaksjonen
03.05.2016

Arbeidsklær til trendsettere

Nytt amerikanskinspirert arbeidstøy til deg som har en individuell stil både på og utenfor arbeidet.

«Less is more» i den helt nye serien Mascot Freestyle. Tettsittende jeans i denim, hettegensere i støvete motefarger, retro pilotjakker, t-skjorter med palmetrykk og en strikkelue med en stilig redesign av Mascots bjørn. Stilen i Mascot Freestyle ligger langt fra de tradisjonelle, standardiserte arbeidsklærne. Stilen er mer avslappet. Men denne store satsingen med sikte på å nå den lille gruppen trendsettere blant håndverkere er på ingen måte tilfeldig.
   – Vi har lenge arbeidet med å skape et klesunivers til nettopp denne målgruppen som aldri kommer til å bruke arbeidsuniform, forteller administrerende direktør hos Mascot, Michael Grosbøl. Han sier videre: – Det er på tide å røske opp litt i markedets overflod av mer tradisjonelle arbeidsklær, slik at disse foregangspersonene som kresent kombinerer og sorterer får nøyaktig den individuelle stilen de ønsker.

Less is more
Sjefsdesigner hos Mascot, Helle Bruhns, har også fingeren på pulsen hos trendsetterne: – Vi ser en ny tendens, spesielt blant unge, selvstendige håndverkere: Less is more. I denne sammenhengen betyr det at klærne bare har de mest nødvendige og funksjonelle detaljene. Spesielt buksenes passform skal være fantastisk. Men viktigst av alt er det at klærne er trendy, moderne og passer stilen – både på og utenfor arbeidet, forteller hun.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1