Tips redaksjonen
03.01.2014

Aquarelle – ny og spennende våtromskolleksjon fra Tarkett

Med kolleksjonen Aquarelle viser Tarkett spennende krysninger mellom design og funksjon, men også mellom trender. Eastcoast meets Westcoast, City meets Country og White meets White i denne nye kolleksjonen for gulv og vegger i våtrom. Kolleksjonen er et resultat av et samarbeid med den kjente designeren Björn Nilsson fra Sverige.

Badet er et sted hvor vi tilbringer stadig mer tid for å innhente oss i en hektisk hverdag. Derfor må det være like hyggelig som det er funksjonelt. Tarketts nye gulv- og veggkolleksjon Aquarelle fortsetter å tøye grenser for å gjøre dette mulig. Kolleksjonen er lekker, lettstelt, hygienisk og selvfølgelig vanntett.  
 
  Björn Nilsson er designeren bak noen av nyhetene i Aquarelle-kolleksjonen. Nilsson er kjent for å ha designet mange av de mest populære tapetene i Sverige. I dette samarbeidet har Nilsson fokusert på tre trender: det maritime, det urbane og det hvite.
   – Inspirasjonen til denne kolleksjonen kommer fra havet, det sofistikerte bylivet, den landlige roen og naturens fine detaljer og omskiftninger. Jeg liker design som gjør hverdagen litt morsommere, vakrere og mer funksjonell på samme tid, forteller Björn Nilsson.

Aquarelles tre trendretninger
City meets country er en rå kolleksjon inspirert av sten, glass, betong og mørkt tre som gir en sofistikert følelse i trendy gråtoner.
   White meets white er stram, men delikat og stilsikker. Den lyse naturen fra Norden er inspirasjonskilden til denne kolleksjonen der hvitt kommer til uttrykk både som stram og romantisk stil. Her møtes ulike hvite toner i matte og blanke teksturer som minner om de lyse sommernetter og de skarpe vintermorgenene.
 
  Eastcoast meets westcoast er en maritim trend der havet kaller. Her finner vi gulv, vegger og bårder i basisfargene blått, hvitt, rødt og turkis som minner om bølger, vind og vann.
 
  Aquarelle består av 32 ulike veggmønstre. Materialet er egnet for horisontal montering, såkalt H-metode som betyr at belegget ”føres” rundt rommet med vanligvis bare én skjøt. Man får et tryggere bad siden veggene har færre eller ingen skjøter der smuss kan samle seg, og der fuktighet kan trenge inn.
 
  Kolleksjonen inneholder 24 gulv med to meters bredde og fem designergulv på tre meters bredde, noe som egner seg ekstra godt på større bad. Aquarelle inneholder også 11 forskjellige bårder.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1