Meny
05.08.2020

Altibox vil la kundene se trådløs TV

Nye Google Nest Wifi vil gjøre det mulig for Altibox-kunder å se TV uten å måtte kable mellom hjemmesentral og TV-dekoder.

Samarbeid mellom Altibox og Google gjør at Altibox-kundene snart får muligheten til å slippe kabling mellom hjemmesentral og TV-dekoder. Googles nye versjon av ruteren som forsterker og forbedrer WiFi-opplevelsen er nå i salg direkte hos Altibox.
   – Mange opplever at det trådløse nettet ikke fungerer optimalt i alle deler av boligen. Vegger, møbler, etasjeskillere og bygningsmasse kan svekke signalene. Tilbakemeldingene fra kundene våre tyder på at WiFi-løsningen til Google, hvor flere enheter sammen oppretter et trådløst maskenett, løser disse problemene. Derfor er vi svært glade for å utvide vårt samarbeid med Google, sier administrerende direktør Tor Morten Osmundsen i Altibox.
   Samarbeidet innebærer blant annet en programmering av enhetene som gjør det mulig for TV-kunder å slippe å strekke nettverkskabler mellom hjemmesentralen og frem til TV-dekoderen. Løsningen implementeres i løpet av sommermånedene, og når alt er på plass, vil kundene kun trenge å kable mellom TV-dekoderen og en Google Nest-enhet som står trådløst oppkoblet mot en annen Google Nest-enhet koblet til hjemmesentralen.
   På bildet: Administrerende direktør Tor Morten Osmundsen i Altibox med den nye utgaven av Google Nest.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no