Meny
21.10.2016

Alfa Laval Mini City og Mini ECO

Alfa Laval har nok en gang satt en ny standard for energieffektivitet med lanseringen av de nye fullisolerte villasentralene Alfa Laval Mini City og Mini ECO.

Det å sikre lavere returtemperaturer er en viktig faktor for å oppnå høyere energieffektivitet, lavere energikostnader og redusert miljøpåvirkning fra varmeanlegg. Enhver reduksjon av returtemperaturen i vannbårne oppvarmingssystemer reduserer både strømregningen og negative miljøpåvirkninger.
   Med 50 års erfaring fra fjernvarmesystemer har Alfa Laval spisskompetansen som hjelper fjernvarmeleverandører med å oppnå en effektiv energiutnyttelse. De nye villasentralene Alfa Laval Mini City og Mini ECO gir uovertruffen energieffektivitet ved at de håndterer både tappevann, radiatorbaserte og vannbårne gulvvarmeløsninger i både eneboliger og flerfamiliehus, opplyser selskapet i en nyhetsmelding.
    – Den nye Mini-serien til Alfa Laval gir økt energieffektivitet ved å redusere returtemperaturene. Dette er gode nyheter for både fjernvarmeleverandører og boligeiere, fordi det reduserer kostnadene for alle, og den utmerkede energieffektiviteten er også gode nyheter for miljøet, sier Stefan LM Eriksson, General Manager Heating Cooling Systems. – Vi har også slanket designen for å gjøre disse villasentralene lettere og mer kompakte, slik at de blir lettere å håndtere, plassere og installere, sier han.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no