Tips redaksjonen
03.01.2014

Akrylen som tåler kald vinter

Med vinteren kommer også kuldegrader, med de utfordringene det medfører for byggeprodukter. Nå har Relekta fjernet én av disse utfordringene ved å lansere en akryl som tåler ned til –18 ͦ C. Løsningen heter 101 Akryl+.

– Når vi skulle tilfredsstille ønsket om en akryl som tåler frost, var det to ting som var viktige for oss, forteller markedssjef Bjørn Ivar Høiendahl hos Relekta. For det første var det viktig at den nye akrylen hadde minst de samme gode bruksegenskapene som forgjengeren, 101 Akryl. I tillegg skulle den nye varianten være den som tålte lavest temperatur på markedet. Vi har derfor brukt tid på å komme frem til riktig produkt. Og nå er den endelig klar.
   101 Akryl+ tåler å fryse/tine i patron ned til –18°C gjentatte ganger uten å miste sine egenskaper. I tillegg kan den benyttes både innendørs og utendørs. Den oppgis å ha meget god heft og lyddempingsevne, samt at den er raskt overmalbar og UV-bestandig.
  
Relekta 101 Akryl+ markedsføres av Relekta AS, avdeling Retail, og selges i farge-, bygg- og rørvarehandlere over hele landet.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1