Tips redaksjonen
16.12.2015

Abra Beslag fusjonerer med Lian Alarmservice

Vegg i vegg med søsterselskap Abra Kulelagersenteret i Trondheim skapes det nå mer plass. Selskapet er i stadig vekst og ekspanderer nå som totalleverandør av sikkerhetsløsninger for næringslivet og privatmarkedet.

Daglig leder Rune Amundal sitter med en fot i Abra Kulelagersenteret AS og en fot i Abra Beslag AS. Han mener utvidelsen med Lian Alarmservice har stor betydning og kom på riktig tidspunkt.
   – Vi ser at både bedriftsmarkedet og det private markedet krever stadig mer avansert teknologi. Økt sikkerhet og fleksible løsninger er i vinden som aldri før. Det har enormt mye å si at vi nå kan levere totalløsninger innenfor innbrudds- og brannalarmsystemer, ITV-anlegg (kameraovervåkning), adgangskontroll og porttelefonanlegg, sier Amundal engasjert.

Nøkkelfri
Nye boligprosjekter blir stadig oftere utstyrt med løsninger som skal forenkle hverdagen, og som fyller dagens strenge krav. Abra Beslag er i dag leverandør av ulike elektroniske låse+systemer. Entreprenører, eiendomsfirmaer og ulike skoler og barnehager i Trondheimsregionen er blant selskapets kunder.
   – Det stilles helt andre krav til både adgangs- og låseløsninger i dag enn tidligere. Systemene skal ta hensyn til alle målgrupper, uansett funksjonalitet og evner. Utviklingen innenfor disse områdene skjer raskt, og det er en spennende utvikling, forteller Amundal.
   Betjening med en NFC-telefon eller med egne brikker er noen av produktene selskapets kunder stadig etterspør.
   – Fordelen med en slik løsning er at man ikke er avhengig av nøkler for å låse opp eller igjen døren. Systemet kan enkelt stilles til forskjellige sikkerhetsnivå og gir valgfrihet ved bruk av telefon/brikke alene eller i kombinasjon med unike PIN-koder, legger han til.

Totalleverandør
Lian Alarmservice har vært en autorisert leverandør for Securitas Alarm i Sør-Trøndelag siden 2010. Amundal ser positivt på at bedriftene nå er under samme tak.
   – Vi ser at folk vil ha det enkelt. Samtidig er det mye fokus på økt sikkerhet. Sammenslåingen vil bidra til et mer helhetlig tilbud og flere gode løsninger for våre kunder. Vi forventer kraftig vekst med nye løsninger basert på dagens teknologi innenfor lås og beslag, påpeker Amundal.
   Abra Beslag har i dag en sterk posisjon på markedet og er en lagerførende norsk grossist innenfor låser, hengsler, dørvridere, dørpumper, dørautomatikk, skruer og beslag til vindu, dør og skyvedør. Nøkler files, og montering av lås og beslag utføres også her. Abra er en lisensiert Dorma-partner.
   Selskapet hadde en omsetning på 6,7 millioner i 2014 og venter en omsetning 10,5 millioner i 2015.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1