Tips redaksjonen
06.03.2014

Ærespris til Oddvar Aam på offshoreparty

Torsdag 16. januar ble den trønderske offshorebransjen samlet til fest på Solsiden. Her mottok Oddvar Aam årets Offshorepris for sin innsats i Marintek og for å ha bidratt med å samle offshoremiljet i Trondheim. 

– Jeg må bare takke alle jeg har jobbet med i Marintek og alle i NCEI. Jeg studerte på NTNU og har jobbet i Trondheim i hele min yrkesaktive karriere. Å motta denne prisen på tampen av karrieren fra miljøet mitt er veldig rørende, sa en beveget prisvinner.

Skapt et ledende miljø 

I juryens begrunnelse fremheves Aams innsats over lang tid med utviklingen av Marinetek til et ledende internasjonalt selskap. Aam var administrerende direktør i Marintek i perioden 1996–2008. I denne perioden ekspanderte Marintek og åpnet kontorer i Houston og i Rio de Janeiro. Siden 2008 har han jobbet som seniorrådgiver i samme selskap.
  I begrunnelsen nevnes også Aams fremragende innsats som ambassadør for å få Ocean Space Center til Trondheim.

Et koblingspunkt 
Juryen vektlegger også Aams engasjement for å være en aktiv kobler mellom offshoremiljøet i Trondheim og de sterke fagmiljøene på NTNU og SINTEF. På den måten har Aam bidratt til å utløse de synergieffektene som i dag ofte fremheves som den trønderske offshorenæringens sterkeste fortrinn.

Kilde: mynewsdesk.com

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1