Tips redaksjonen
03.01.2014

ACT Gruppen utvider sitt leveringsprogram

ACT Gruppen lanserer ny etikettskriver for hurtig utskrift av fargeetiketter.

ACT Gruppen har nylig inngått avtale med Afinia Label Printers, en divisjon av Microboards Technology, en av verdens ledende selskaper innenfor printing-teknologi, om distribusjon av Afina Label Printers på det skandinaviske markedet. 
   – Afinia Label Printers setter oss i stand til å levere et komplett hustrykkeri for utskrift av fargeetiketter i volum fra 1 til 15 000 stykker og til konkurransedyk­tige priser, sier ingeniør Kjell Erik Mathiesen, adm. dir. for ACT Gruppen. 
  
– Afinia-printere leveres med MEMJet skriveteknologi, som gjør at fargeetiketter kan skrives ut meget hurtig. Dette supplerer vårt leveringsprogram i takt med økt etterspørsel etter digital etikettproduksjon, forklarer Mathiesen. 
  
Den mest aktuelle modellen, Afinia L801, kan skrive ut etiketter med bredde fra 50 til 216 mm i en hastighet opp til 305 mm pr. sekund. Det vil si, meget hurtig. Denne printeren er utstyrt med USB 2.0 og Ether­net kommunikasjonsporter. Den kan skrive ut bilder og grafikk samt tekster, tall og 1D- og 2D-strekkoder. 
  
Afinia L801 leveres med intern avruller og kutter som standard og med ekstern oppruller for «produksjon» av etiketter fra rull til rull.

In Mould Etiketter
ACT Gruppen øker også sitt leveringsprogram av etiketter gjennom representasjon i Skandinavia av det spanske selskapet Creaprint, som er blant de ledende produsenter av In Mould-etiketter i Europa. 
   Vi har registrert en økning i etterspørselen etter In Mould-etiketter, og vi er glade for avtalen med Creaprint, sier Kjell Mathiesen. Vi har allerede levert de første leveransene til kunder i Norge, og tilbakemeldingen fra disse er meget positive. 
  
Leveranser av denne type etiketter kommer i tillegg til selskapets leveranser av alle typer selvklebende etiketter. Som leverandør av maskiner, utstyr og løsninger for merking, sporing og kontroll, er etiketter en viktig del av selskapets aktivitet. ACT Gruppen styrket sin posisjon i 2012, ved at deres etikettfabrikk nå produserer selvklebende etiketter fra 12 produksjonsmaskiner – det betyr økning vår leveringskapasitet.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1