Meny
14.04.2020

ABAX blir med Skagerak Energi på veien videre

I en anbudskonkurranse om levering av elektroniske kjørebøker trakk ABAX det lengste strået om å få Skagerak Energi AS inn på kundelista.

Og det er ikke hvilken som helst kontrakt ABAX sitt dedikerte storkundeteam har hanket inn. Kontrakten omfatter intet mindre enn 400 enheter, som raskt vil leveres ut til kunde.
   Deler av virksomheten til Skagerak-konsernet er regulert etter «Lov om offentlige anskaffelser og Forsyningsforskriften». Med dette sendte Skagerak Energi ut et anbud i konkurranse om levering av elektronisk kjørebok til konsernets kjøretøy. Fire tilbydere deltok i konkurransen, og ved årsslutt fikk ABAX den gledelige nyheten om at de ble vinner av anbudet.

På Skagerak sine egne nettsider heter det:
«Skagerak Energi ønsker leverandører som kan bidra til verdiskapning og vekst gjennom leveranser av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Dette setter krav til effektivitet og kvalitet i alle anskaffelsesprosesser som Skagerak-konsernet gjennomfører.»

Leverer på en mengde krav

Smørbrødlista i tildelingskriteriene var mange, og det var rundt 70 ulike punkter en potensiell leverandør skulle levere på. Disse var fordelt på funksjonelle krav, ikke-funksjonelle krav, leveringsevne, økonomi med mer. I tillegg er det en rekke andre krav som stilles til en potensiell leverandør, der ABAX nådde opp til kravene som stilles slik som: samfunnsansvar, HMS, ytre miljø og kvalitet.
   Åsmund Gusfre er fagansvarlig for anskaffelser i Skagerak Energi og forklarer hvilke krav selskapet stilte en leverandør av elektroniske kjørebøker i anbudet:
    – Leveransen skal dekke Skagerak Nett sitt behov for flåtestyringssystem med sporing av transportmidler og utstyr. I tillegg skal systemet inneholde kjørebok som ivaretar likningsmyndighetenes krav til dokumentasjon for ansattes kjøring med selskapets transportmidler. I tillegg skal løsningen ha mulighet for API for kommunikasjon til Skagerak Netts fagsystem.
   – ABAX utmerket seg i forhold til kostnader og teknisk løsning som tilfredsstiller Skagerak Nett sine krav til flåtestyringssystem og kjørebok. Løsningen har i tillegg et enkelt brukergrensesnitt for kjøretøyadministrasjon, avslutter Gusfre.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no