Tips redaksjonen
21.11.2013

Norsk IT-selskap kaprer shippinggigant

Det maritime programvareselskapet Tero Marine har vunnet en kontrakt med den indonesiske offshoreaktøren PT Logindo om leveranser til flere av selskapets fartøy.
Kontrakten gjelder implementering av programvare på tre fartøy, med mulighet for utvidelse til hele flåten på 35 fartøy. Avtalen med det indonesiske selskapet kan bidra til å åpne flere dører i regionen for programvareselskapet med hovedkontor i Bergen. 

– Kunden vår er et raskt voksende selskap, og ett av de største innenfor offshoreshipping i regionen. De har over en relativt kort tidsperiode utvidet flåten med et stort antall fartøy, og det er en spennende aktør for oss å jobbe opp mot, forteller teknisk ansvarlig ved Tero Marines kontor i Singapore, Satish Kanakasabai.

PT Logindo er en av de største aktørene innenfor sitt felt i Indonesia, og Tero Marine er glade for å ha fått en avtale med selskapet i land. – Dette er vår første, lokale kunde i et nytt og spennende offshore marked, noe som betyr mye for vår videre satsning, forteller administrerende direktør i Tero Marine, Jan Erik Hårvei.

Kild:Pressenytt

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1