Tips redaksjonen
21.11.2013

D-Link og Telenor lanserer en enda kraftigere mobil bredbåndsruter

Telenor utvider nå sin portefølje for Mobilt Bredbånd og tilbyr kundene en enda kraftigere mobil bredbåndsruter. I rampelyset står D-Links 4G-ruter, DWR-923.
– Med D-Links 4G-ruter kompletteres vår utstyrsportefølje for Mobilt Bredbånd med enda bedre mobil ytelse, kraftigere trådløst nett og Gigabit LAN som gir nye bruksmuligheter for Mobilt Bredbånd både i privat- og bedriftsmarkedet, sier Produktsjef Mobilt Bredbånd i Telenor Norge, Bjørn Lydersen.

D-Links LTE 4G-ruter DWR-923 er det siste tilskuddet i rekken av Telenors produkter med Mobilt Bredbånd. Ved siden av Telenors 4G USB-modem og 4G miniruter, kan D-Link DWR-923 etablere et solid nettverk tilknyttet det råeste mobile nettet i Norge. Ruteren krever en ekstern strømkilde, og det følger med adapter både for vanlig 220v og en sigarettenneradapter for 12-24v DC. Sistnevnte gjør at ruteren egner seg godt både på hytta som ikke har innlagt strøm, i båten eller i campingvogna ettersom den tilbyr høyhastighetstilkobling selv i områder som ikke har fast infrastruktur. 

Med tanke på bedriftsmarkedet åpner dette opp for at kunder kan få høyhastighetstilkobling til Internett på lokasjoner uten fast infrastruktur som byggeplasser, oppdrettsanlegg, i anleggsmaskiner og ikke minst på festivaler.

Trygge rammer
Hele familien eller mange ansatte på en lokasjon kan benytte seg av det mobile nettverket med sine smarttelefoner, nettbrett, PC-er eller lagringsløsninger. For å garantere at brukerne kan ferdes trygt på det mobile nettverket, er en brannvegg og kryptering innebygd i D-Links ruter slik at privat informasjon forblir beskyttet når man jobber eller surfer. Trådløse sikkerhetsløsninger er også inkludert for å sikre at uautoriserte brukere ikke får tilgang til nettverket. DWR-923 er i tillegg både enkel å installere og enkel å bruke, og gir deg nettverk med god hastighet på 1-2-3.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1