Tips redaksjonen
12.11.2013

Visuelt IR-termometer fra Fluke

Det visuelle IR-termometeret VT02 fra Fluke kompletterer Distrelecs-sortimentet. Termometeret kombinerer arbeidsmåten til et punktmålende termometer med den visuelle funksjonen til et infrarødt varmebildekamera.
Distrelec har utvidet sin nye kategori varmebildekameraer med et apparat for feilsøking med IR-kart. VT02 IR-termometeret fra Fluke oppgis å måle med stor nøyaktighet, er intuitivt å betjene og muliggjør en overblending av varme- og siktebilder.

– Vanlige IR-termometre viser bare en gjennomsnitlig temperatur i et område, sier Holger Janssen, fagrådgiver for måleteknikkk hos Distrelec. – Den pyroelektriske keramikksensoren i VT02 gjør det derimot mulig å vise temperaturfordelingen som på et kart.

Flere rastermålinger og manuelle temperaturmålinger er dermed ikke lenger nødvendige. Bildet som blendes inn over VT02, markerer varme og kalde punkter på en oversiktlig måte. Dessuten kan måleverdiene lagres og sammenlignes direkte med hverandre, og dermed blir det raskere og enklere å gjennomføre en nøyaktig lokalisering av mulige problemer.

Med den tilhørende softwaren SmartView kan brukeren lage en profesjonell dokumentasjon. Ved hjelp av programmet kan problemer vises tydelig eller utførte reparasjoner dokumenteres.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1