Tips redaksjonen
12.11.2013

Lekang Maskin presenterer Separ dieselfilter/vannseparator

Vann i diesel kombinert med høyt trykk forårsaker store skader på motorkomponenter. Separ fra Lekang Maskin separerer ut vann og fjerner partikler.
Lekang Maskin fremhever disse fordelene: kompakt utførelse, høy effektivitet, lavt trykkfall, filterelementet kan tilbakespyles, lang levetid på filterelementet og enkel innstallasjon. 

Separ dieselfilter kan leveres med kapasiter fra 5 til 260 liter pr. min. Med et Separ Duplex filterhus kan man skifte et tett filterelement selv når motoren er i gang. Hvis filterelementet går tett, kan det også tilbakespyles og brukes om igjen 2–3 ganger. 

Har man behov for å integrere varsling av vannivå med motorstyringsenheten, kan man velge Separ-filter med CE-godkjent alarm for vannivå i filterbollen. PLCA-sensorene opererer etter prinsippet om elektriske kapasitansendringer som oppstår når en elektrode omgitt av luft, kommer i kontakt med et flytende medium. Denne forandringen fører til at den elektriske kretsen på sensorelektroden vibrerer. Signalet blir så prosessert i motorens digitale styreenhet.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1