Tips redaksjonen
12.11.2013

Sharps nye lydplanke gir surroundopplevelse til storformat-TV-en

Sharp utvider lydsortimentet til storformat-TV-ene med introduksjonen av en av markedets lengste lydplanker – den nye og kompakte 2.1-kanals HT-SB60. Proporsjonene og lydkvaliteten gjør den til den perfekte lydpartneren til Sharps store AQUOS LED-TV. Sammen skapes en oppslukende lyd- og bildeopplevelse. Dette opplyser selskapet i en pressemelding.
HT-SB60 har en imponerende 310W (total RMS) lyd som drives av en toveis fulltonehøyttaler sammen med to dome diskanter (160W RMS) og en trådløs, aktiv subwoofer (150W RMS). Den nyeste dekoderen for Dolby Digital og DTS garanterer også enestående lydkvalitet, ifølge Sharp.

”Du tror du er en del av handlingen”
– Sharps nye lydplankesystem er perfekt for de som vil skape en fullkommen surroundfølelse uten å behøve å installere et stort og komplisert lydsystem. Kombinasjonen av gigantisk TV, som Sharps siste AQUOS-sortiment, med HT-SB60-lydplanke gjør at du tror du er en del av handlingen, sier Per-Martin Öhman, nordisk produktsjef i Sharp.

HT-SB60 er utrustet med en 3D ARC (Audio Return Channel) via HDMI-tilkoblingen, som gir realistisk 3D-lyd sammen med en 3D AQUOS LED-TV, samtidig som Arnis 3D-lydteknikk konverterer eksisterende lydkilder via vanlige stereohøyttalere til 3D-lyd.

Uten ledning og kan kobles til hjemmets øvrige AV-utstyr
HT-SB60 er slank, uten ledninger og elegant, med attraktiv pianolakk og smarte monteringsmuligheter; enten du velger å feste den på veggen, foran TV-en eller på en hylle. Volumet justeres enkelt, enten via TV-ens eller lydplankens fjernkontroll eller direkte på lydplanken. I tillegg er den utrustet med en analog lydinngang der du kan koble til det meste av AV-utstyr i hjemmet samt en automatisk på- og avfunksjon som hindrer unødig strømforbruk.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1