Tips redaksjonen
12.11.2013

Profesjonell gigantskjerm

NEC Display Solutions Europe lanserer et nytt flaggskip i V-serien. MultiSync V801 er en fullt utstyrt 80-tommer som fanger og engasjerer publikum på en ny og spennende måte.
Edge LED-bakgrunnsbelysning gjør skjermen slank og enkel å integrere i miljøet. HD-oppløsning gir skarpe, lyse og levende bilder, og Ambient Light Sensor sørger for tilpasset lysstyrke og minimalt strømforbruk.

– Med V801 fanger du målgruppens oppmerksomhet og leverer klare meldinger. Skjermen har en aktiv flate i høyden på over 1,77 m. Dette gjør at innhold kan vises i naturlig størrelse for en rekke applikasjoner for alt fra butikker, klasserom og konferanserom til sykehus. Den kommuniserer effektivt med publikum på en ny og spennende måte og gjør at du føler deg som en del av innholdet, sier Henrik Breda, nordisk salgs- og markedsdirektør i NEC Display Solutions.

Som resten av V-serien støtter V801 de nyeste tilkoblingsalternativene som gjør det mulig for å koble til PC-er og andre produkter basert på gjeldende NEC OPS-standard. Skjermens avanserte varmestyring sikrer lang levetid på bakgrunnsbelysningen og gir større fleksibilitet ved installasjon enn noen annen konkurrent, opplyser selskapet.

Ved hjelp av integrerte beskyttelsesfunksjoner kan V801 automatisk sende e-post til en angitt adresse ved eventuelle feil. I tillegg kan en omfattende liste over vedlikeholdstiltak planlegges og administreres eksternt via nettverk ved hjelp av NECs NaViSet Administrator 2-programvare.

V801 har integrerte høyttalere og kan kobles til en rekke kilder som DisplayPort, HDMI, DVI-D, VGA, kompositt, komponent og S-video. TileMatrix-funksjonalitet gjør at V801 kan brukes i gigantiske videovegginstallasjoner med opp til 10x10-skjermer.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1