Tips redaksjonen
23.10.2013

Lader for alle merker og modeller

Danske Sandberg har skapt et produkt som både dekker de flestes behov for lading, og som samtidig er elegant og ikke minst miljøvennlig.
Sammenlignet med tradisjonelle ladere på markedet utmerker Sandberg Laptop AC Adapter seg blant annet ved at den passer for alle populære merker og modeller, den har lavt forbruk av kobber i produksjonen, har en lett og slank design, den kan brukes etter at man har byttet laptop og  har separat USB-uttak som gjør det mulig å lade mobilt utstyr via USB direkte fra strømforsyningen. 

Anders Petersen, produktsjef hos Sandberg A/S, forklarer: – Vi så egentlig ikke på prisen da dette produktet ble designet. Det miljømessige aspektet, den høye kvaliteten og allsidigheten var det vi la vekt på først. Og vi synes nå likevel at prisen er konkurransedyktig – spesielt når man tenker på at man sparer en separat USB-lader, og at man høyst sannsynlig ikke trenger å kjøpe en ny lader når man en gang bytter laptop.

Sandberg Laptop AC Adapter Mini 90W er på vei ut i butikker og nettbutikker. Du finner din nærmeste forhandler på www.sandberg.it

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1