Tips redaksjonen
04.10.2013

D-Link med omfattende portefølje av trådløse rutere

D-Link introduserer en omfattende serie av neste generasjons trådløse 802.11ac.-rutere. Det lanseres fire nye modeller i ulike prisklasser – fra en enklere modell til en toppmodell med superrask ytelse.
D-Links nye produktlinje er utviklet for å ta opp kampen mot dagens mest vanlige trådløse tilkoblingsproblemer, enten det gjelder dårlig trådløs dekning eller ytelse, eller at oppkoblingen ikke er stabil nok til å vise høyoppløste filmer eller nettspill. I den nye serien finnes det et alternativ i alle prisklasser.

De nye trådløse 11ac-ruterne, som er opptil fire ganger så raske som dagens trådløse standard 11n, inneholder opptil seks interne antenner og kommer i stilrene design. Med D-Links skytjeneste «mydlink» og mobilapper er det mulig å kontrollere nettverket og få tilgang til filer fra avstand via en PC, en iOS- eller en Android-enhet.

¬Hele den trådløse verdenen går nå mot den nye 11ac-standarden. Enten det er markedets siste smarttelefoner, nettbrett eller smart-TV-er, er en fremtid med trådløs AC rett rundt hjørnet. D-Link tar nå steget inn i fremtiden ved å lansere den mest omfattende trådløse AC-serien på markedet. Vi gjør det for at alle skal kunne oppgradere til neste generasjons trådløse standard, sier Marco Stenvall, produktsjef i D-Link AB.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1