Tips redaksjonen
04.10.2013

Nytt innendørs kuppelkamera med høy bildekvalitet og optimal sikkerhet

WV-SF138 er det nyeste tilskuddet til Panasonics portefølje av overvåkningsprodukter. Kuppelkameraet har en typisk Panasonic-signatur med i-Pro Smart HD for tilkobling i nettverk.
Kundene får bildekvalitet i HD og høy pålitelighet, lover produsenten. Mega Super Dynamic-teknologi gir stor rekkevidde, og Face Detection og MEGA Super Dynamic Range sikrer at skarpt fokuserte og klare ansiktsbilder fanges til konsistente og gjenkjennelige profiler. Med SW158s Face Detection kan et registrert ansikt kjennes igjen av kameraet og utløse en alarm ved mistanke om sikkerhetstrusler. Funksjonaliteten tilfører verdi til driftsoperatører gjennom effektiv, kostnads- og ressursbesparende overvåkning. 

SF138 er ONVIF-kompatibel, noe som gir 1080 piksels HD-bilder med opptil 30 bilder per sekund. Kameraet har Panasonic UniPhier-teknologi, samtidig H.264 og JPEG-overføring for sanntids overvåking og HD-opptak. En spesiell funksjon gjør det mulig å prioritere videostrøm slik at flere opptakere og klient-PCer har samtidig tilgang til kameraet. Dermed blir bildefrekvensen fortløpende vedlikeholdt og kvalitetssikret.

Kameraet har også Video Motion Detection (VMD), som kan programmeres til å utløse FTP-bildeoverføring, varsling med e-post og andre alarmtjenester når bevegelse er påvist i fire områder og gjennom flere påvisningsnivåer. Resultatet er raskere reaksjonstid. En valgfri tilleggsfunksjon for tilpasning i forhold til lys gjør at 50Hz /60Hz lysstoffrør ikke har noen effekt på bildekvaliteten. Det betyr at tid og kostnader brukt på tilpasning av lysforhold reduseres betydelig.

Panasonic opplyser at SF138 sikrer nøyaktig overvåkning og opptak i forhåndsdefinerte områder med en horisontal rekkevidde på 100° og en vertikal rekkevidde på 81°. Dette kombinert med Privacy Zone, som dekker opptil to private områder som vinduer eller innganger/utganger, gjør løsningen skreddersydd for overvåking på kompliserte steder.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1