Tips redaksjonen
12.09.2013

Ny serie sertifiseringsverktøy fra Fluke Networks

– Versiv kabelanalysator forbedrer effektiviteten av kobbersertifisering med uovertruffen hastighet for testing av Cat 6A og Class FA, samt at den møter kravene til IEC Nivå V, som er de strengeste nøyaktighetskrav, forteller Steinar Carlsen, salgsingeniør hos IKM Instrutek AS.
Versiv er et kraftig verktøy som tilbyr utskiftbare moduler for kobber, fiber og Optisk Time Domain Reflectometer-(OTDR)testing samt en ny innovasjon innenfor programvare som gir hurtig testtid og nøyaktighet, forenklet testoppsett, planlegging og rapportering.

ProjX styringssystem
Nøkkelen til å forenkle kompleksiteten er det nye styringssystemet ProjX. I tillegg til at prosjektledere kan sette opp parametere for å arbeide på tvers av flere arbeidsplasser og media, akselererer systemplanleggingen og oppsett av prosjekter ved at teknikere lettere kan samle inn konsistente testparametere over en hel jobb eller bytte fra jobb til jobb ved å klikke seg mellom de ulike prosjektene som er lagret i testeren. Systemet muliggjør en ”up-to-the-minute” prosjektanalyse og oversikt for å hjelpe til med rask sertifisering og rapportering. Hvis det oppstår problemer i løpet av testjobben, kan teknikere lagre feilen i en egen huskeliste, ”Fix Later”, for senere evaluering av mer erfarne teknikere.

God arbeidsflyt
Versiv har også en intuitiv og informasjonsrik berøringsskjerm. Denne løfter kunnskapen til de mindre erfarne montørene, samt at den øker hastigheten av testing på de ulike standarder som ISO Level V-testing. Fra veivisere som øker hastigheten i bruk og konfigurasjon på det avanserte taptive brukergrensesnittet, til navigering til ny arbeidsoppgave gir dette en forbedring av arbeidsflyten. Alle de nye funksjonene i Versiv kombineres for å gjøre den til den raskeste tester på markedet, så jobbene blir gjort riktig første gang.

– Fluke Networks DSX-5000 kabelanalysator har Intertek(ETL)-sertifisering i henhold til IEC-61935-1-spesifikasjoner for nøyaktighet Level IV, og planlagt nøyaktighet Level V, og i samsvar med ANSI/TIA-1152-spesifikasjoner for Level IIIe, avslutter Steinar Carlsen.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1