Tips redaksjonen
12.09.2013

Nye tilskudd i Samsungs ATIV-familie

Samsung presenterer de nye produktene i ATIV-serien. På menyen finner man blant annet stilrene og kraftfulle enheter som kan brukes på nye måter. Det inkluderer verdens tynneste Windows 8-nettbrett og en hybrid som er resultatet av et giftemål mellom Android og Windows 8.
ATIV Tab 3
I ATIV Tab 3 får man et nettbrett med samme kraft som en PC til tross for at det er like tynt som en smarttelefon. På utsiden har det samme design og profil som enheter i Samsungs Galaxy-serie.  

Med den interaktive pennen S Pen, som man finner i Galaxy Note-serien, kan du klippe, lime, tegne, skrive og skissere med høy presisjon rett på skjermen. Eller du kan arbeide i det forhåndsinnstallerte Office Home & Student. Batteriet varer i opptil ti timer før det må lades.

ATIV Q
ATIV Q er superfleksibel hybrid med tilgang til Android-apper og Windows 8 på samme enhet. Brukerne kan ikke bare laste ned Android-apper fra Google Play, men også overføre og dele filer mellom Windows 8 og Android. Ytterligere fleksibilitet fås gjennom ATIV Qs design, som gjør det enkelt å velge mellom å bruke produktet som et nettbrett, som en PC med fullt tastatur, eller som en oppreist skjerm for å se en film. ATIV Q opereres med tastaturet eller med S Pen.

ATIV Q både veier 1,29 kg. Den 13,3 tommer store skjermen gir full bevegelighet og har en oppløsning som er nesten tre ganger høyere enn full HD.

SideSync gjør det mulig å koble en Android-telefon til ATIV Tab 3 eller ATIV Q. Da får man et alt-i-ett-verktøy som man kan styre smartelefonenen gjennom. Ved å dra og slippe flytter man filer mellom enhetene. Siden man kan bruke alle Android-appene på nettbrettet, kan man spille spill og jobbe i storformat.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1