Tips redaksjonen
12.09.2013

CTEK lanserer avansert profflader til hjemmebruk

I disse dager presenterer CTEK en ny modell av allroundladeren MXS 5.0, forbrukerladeren med proffunksjoner. Det oppdaterte produktet påstås å være den mest effektive og multifunksjonelle laderen CTEK noensinne har lagd.
− Dette produktet er vårt flaggskip. Det har alle ladefunksjoner man kan tenke seg å trenge, legg deretter til en hel del proffkvalitet, så får du MXS 5.0. Alle hjem med en eller annen form for kjøretøy burde ha en, og den er ideell for ny teknologi, f.eks. start/stopp-system som blir stadig mer vanlig, sier Katariina Stahl, salgs- og markedsdirektør i CTEK.

MXS 5.0 er anerkjent som en profflader for forbrukere, ettersom den inneholder teknikk som tidligere bare var å finne i proffladere. Nå er teknikken oppdatert ytterligere, og laderen relanseres med mange smarte og effektive funksjoner som gjør den enda mer komplett. 

Dette er noen nyheter i MXS 5.0: Temperatursensoren ATC (Automatic Temperature Compensation) optimerer ladingen etter værtemperaturen, dvs. at den gjør ladingen mer effektiv når det er varmt, samtidig som den lader raskere i lave temperaturer. Kablene er tynnere og mer fleksible, og sammen med den nye bøyebeskyttelsen forebygges skader og brudd på kablene. Multi-mode-funksjonen gjør at RECOND- og AGM-funksjonene kan brukes individuelt eller samtidig på programmene 0,8A og 5,0A. Et sveiset deksel uten skjøter og skruer bidrar til et sikrere produkt for brukeren med en mer smidig følelse.

MXS 5.0 har en anbefalt pris på kr 899,-.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1