Tips redaksjonen
12.09.2013

Hodetelefoner – for kvinner, av kvinner

Koss lanserer FitSeries, en serie hodetelefoner for aktive kvinner. Hodetelefoner designet spesielt til kvinner, har lenge og altfor ofte blitt oversett i elektronikkindustrien. Nå har Koss sine kvinnelige designere fått hjelp av Dara Torres, den amerikanske svømmeren med fire OL gull og totalt tolv OL-medaljer påsin merittliste. Hun er også en aktiv fitnessentusiast.
FitSeries kommer i to modeller. Koss FitClips (se bildet) benytter seg av en ny in-ear-design der elementene ligger komfortabelt i øret og gir en perfekt isolering for optimal lydopplevelse. En myk, fleksibel øreklips hviler rundt øret slik at FitClips gir en perfekt passform. Lytteren kan velge mellom tre forskjellige øreputer. Denne modellen er tilgjengelig i fem friske farger, og disse har et belegg som er motstandsdyktig mot svette. 

Koss FitBuds er de minste hodetelefonene Koss noensinne har laget. Øreproppene er bare seks millimeter i diameter, noe som gjør dem 33 prosent mindre enn gjennomsnittet av Koss sine hodetelefoner. Elementet er omsluttet av en myk gummiert ørepropp utformet til et kvinnelig øre. Som FitClips har FitBuds samme svettemotstandsdyktige belegg, ekstra øreputer og kommer i fem farger.

Koss distribueres i Norden av Tura Scandinavia AB.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1