Tips redaksjonen
12.09.2013

Ny multifunksjonsskriver med lang levetid

Kyocera lanserer TASKalfa 265ci, en kompakt og stillegående MFP til utskrifter, kopiering, skanning og faks. Trommelen til den nye TASKalfa 265ci klarer 200 000 utskrifter før det er på tide med en ny. Den lange levetiden er et resultat av Kyoceras mer enn 50-årige kunnskap om keramiske materialer.
Selskapet sier dette om den nyen skriveren: – Kyoceras produkter gjøres alltid optimale for både miljø og brukere, og TASKalfa 265ci er ikke noe unntak. Med sitt kompakte ytre og avanserte indre, i kombinasjon med lang levetid og høy tonerkapasitet, oppfyller MFP kravene fra både brukerne og Kyocera. Levetiden til trommelen er nesten ti ganger lenger enn tromler i lignende produkter på markedet.

– Dette er vår første TASKalfa som bare skriver A4-utskrifter, sier Tommy Johansson, nordisk produktsjef hos Kyocera Document Solutions. Vi ser et økende marked for kompakte, avanserte multifunksjonsprodukter, i første rekke hos små og middels store bedrifter. Kyocera har derfor tilpasset TASKalfa 265ci nettopp til denne målgruppen. Det gjelder alt fra pris til format og funksjon.

Avanserte funksjoner
Selskapet opplyser at MFP er fullt i stand til å håndtere kompleks og skreddersydd arbeidsflyt. TASKalfa 265ci er laget med Kyoceras HyPAS-teknikk og kan bli integrert i alle nettverksmiljøer. 

Ved utskrift av konfidensielle data kan brukerne bli autentisert direkte på enhetens betjeningspanel. Dermed garanteres både sikkerhet og konfidensialitet.

– TASKalfa 265ci er en avansert multifunksjonsskriver, men den er enkel å bruke og krever minimal opplæring. Dette er bra både for partnerne våre og kundene deres, sier Tommy Johansson.

En brukervennlig, firefargers berøringsskjerm gjør arbeidet lettere uansett arbeidsoppgaver. TASKalfa 265ci kan utstyres med opp til fire papirmagasiner, som øker fleksibiliteten og allsidigheten ved bruk.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1