Tips redaksjonen
12.09.2013

Pricer lanserer SmartTAG, den siste generasjonen i ESL-familien

Pricers nye SmartTAG-etiketter gir ikke bare tydelig og lesbart varemerke og pålitelig pris for forhandleren, de tilbyr også en unik måte å forsterke kundens opplevelse i forretningen på, med kraftig promoterende budskap som bidrar til å øke salget. Dette opplyser Pricer i en nyhetsmelding.
Pricer SmartTAGs gjør det mulig med interaksjon mellom forretningen og kundene. Med SmartTAG-etiketter kan forhandlere legge til midlertidige kampanjebudskap, informasjon om gjenværende varer på lager, prosentrabatter og mye mer. I tillegg kan forhandlere legge til QR-koder– med en enkel skanning fra smarttelefonen – og koble kunder til online markedskampanjer, nettsteder med oppskrifter, kritikker eller sosiale medier. Alternativt kan forhandlere bruke NFC-aktiverte etiketter for å ta brukerne til dette neste nivået brukeropplevelser. 

Videre gjør Pricer SmartTAGs det mulig for forhandlere umiddelbart og automatisk å oppdatere og tilegne butikkpriser til sine respektive onlinepriser slik at de kan tilby sine kunder en unik og enhetlig handleopplevelse, enten den foregår online, i forretningen eller via mobiltelefonen.

SmartCLIP
SmartTAG-etiketter kommer også med integrerte verktøy som gjør kampanjer i forretningen mer effektive. Etikettene er utstyrt med Pricers eksklusive SmartCLIP-slot som gjør det svært enkelt og effektivt å hekte på hylleplakater og wobblers. Med SmartFRAME kan hyllemeldinger mangfoldiggjøres da forhandlere enkelt kan hekte felles eller egne kampanjer rundt prisetiketten, samt på siden. 

SmartTAG-etikettfamilien kommer i en lang rekke størrelser som gjør at de kan tilpasses de spesielle krav enhver butikk måtte ha. SmartTAG segmentetiketter – med LCD-display for enkel oppdatering, kampanjer i farger og prissoner – kommer som small, medium og large.  

SmartTAG HD har grafiske etiketter, klart og høydefinisjons display med epaper-teknologi som gir bedre tekstgjengivelse og bedre lesbarhet. SmartTAG HD-etiketter kommer i small, medium, large og extra large.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1