Tips redaksjonen
12.09.2013

En ny og bedre versjon av digitalkonverteren DAC Mini

Trenden med streaming av musikk har eksplodert de siste årene, og PC-en har i mange hjem fått utvidet sitt bruksområdet til en musikkavspiller – gjerne tilkoblet stereoanlegget med en analog lydkabel eller ved hjelp av datamaskinens egne innebygde høyttalere. Resultatet er en mye dårligere og spinklere lyd enn hva man tidligere fikk når man spilte rett fra stereoanlegget. Pinell lover at den nye, norskutviklede digitalkonverteren DAC Mini gir deg den lydkvaliteten musikken fortjener.
– Vi har nå laget en ny og bedre versjon av norske Pinell DAC Mini. Bedre ytelse og en enda mer solid design skal sikre at brukeren får en merkbart bedre lydkvalitet og dermed en forbedret musikkopplevelse, sier produktdesigner Andreas Erlandsen, som er ansvarlig for utvikling og design hos Pinell i Oslo.

DAC Mini brukes sammen med Spotify, WiMP, iTunes og alle andre musikkprogrammer på alle typer datamaskiner, stasjonære som bærbare. Pinell DAC Mini er en liten enhet som konverterer digitale lydsignaler til analoge for tilkobling til stereoanlegget. Den norskutviklede digitalkonverteren tar i bruk USB både som signalinngang og strømforsyning, og er dermed lett og intuitiv å ta i bruk.

Ved hjelp av phonokontakter og mini-USB-kabelen fraktes signalet fra datamaskinen til stereoanlegget med en krystallklar og behagelig lyd som resultat. 

DAC Mini er tre cm kortere enn forgjengeren, og med 24-bits oppløsning og 96 kHz samplerate tar den nå inn digitale signaler av enda høyere kvalitet enn tidligere, opplyser Pinell. Kabinettet er enda bedre enn hos forgjengeren, og også denne gangen er det laget i ekstrudert aluminium med detaljer i rustfritt stål og rødt. 

Pinell DAC Mini er allerede tilgjengelig for salg og har en veiledende utsalgspris på 1095 kroner (inkl. mva.).

 

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1