Meny
12.09.2013

Nytt utendørskamera fra D-Link

DCS-7513 er et nytt IP-basert utendørskamera. HD-kameraet benytter en kombinasjon av P-Iris og WDR-sensor(Wide Dynamic Range) for å øke lysfølsomheten og redusere silhuetter(wash out-effekter). Dermed kan du holde et øye med omgivelsene, selv under vanskelige lysforhold.
– IP-overvåkning er en nødvendighet for mange organisasjoner, men omgivelsene har ikke alltid like gunstige vilkår. Vårt nyeste WDR-kamera gir bedrifter – deriblant butikker, hotell og fritidsklubber – en overvåkningsløsning utformet for å håndtere ulike miljøer. D-Link ønsker å tilby den nyeste kamerateknikken til bedrifter av ulike størrelser. Våre løsninger skal være lette å installere, integrere og administrere, sier Magnus Cederäng, produktsjef, D-Link AB. 

D-Link DCS-7513, med Full HD og WDR-sensor, er et IP66-klassert Day & Night utendørs overvåkningskamera som passer for alle bedrifter. Kameraet benytter en følsom 2 megapixel progressiv CMOS-sensor med et motorisert P-Iris-objektiv. D-Link opplyser at kameraets WDR-teknikk sørger for en skarpere kontrast og god bildekvalitet under alle værforhold. 

Den automatiske bildeforsterkningen gjør det mulig å spille inn video i områder med stor dybdeskarphet, for eksempel i korridorer, på parkeringsplasser eller i områder med flere vindusruter. 

Wide Dynamic Range-teknikken forbedrer ufullstendige lysforhold og gir tydelige bilder med rett mengde kontrast selv for motiv i motlys. P-Iris-teknikken er viktig for å oppnå god bildekvalitet med klarhet og dybdeskarphet. Sensorer i kameraet mater konstant de aktuelle lysforholdene og justerer linsens størrelse deretter. 

DCS-7513 spiller inn hendelser som finner sted opptil 30 meter fra kameraet i komplett mørke. Det infrarøde filtret tilpasser seg automatisk og maksimerer tilgjengelig lys samtidig som en ir-led, ved behov, lyser opp området når det er mørkt.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no