Tips redaksjonen
05.07.2013

Klarere, raskere, skarpere

MOBOTIX har lansert tre nye kameramodeller, S15, D15 og V15, som har høyere bildehastighet, bedre lysfølsomhet og bedre zoomfunksjonalitet enn tidlige serier, takket være 5-megapikselteknologien.
De nye kameramodellene er videreutviklet på grunnlag av tidligere serier. 5-megapikselsensorene i disse nye kameramodellene gir brukerne klare fordeler.  

– Forbedringene brukerne vil legge best merke til, er at lysfølsomheten har blitt betydelig bedre under dårlige lysforhold og om natten, sier dr. Ralf Hinkel, grunnlegger av MOBOTIX AG. Han sier at lysfølsomheten er opptil fire ganger bedre enn i tidligere modeller, noe som forbedrer den generelle bildekvaliteten, for eksempel i dårlig vær og i mørket.

Den maksimale QXGA-oppløsningen blir dermed mer enn 2,5 ganger høyere enn full HD. En annen stor fordel er at den nye sensorteknologien – i kombinasjon med forhåndsbehandling av bildedataene direkte i kameraet – gir en bildefrekvens på opptil 30 bilderuter per sekund ved strømming av video.

Den økte zoomkapasiteten for S15, D15 og V15 øker mulighetene ytterligere. 

– Vi har økt zoomealternativet med 27 prosent i farger ved hjelp av den nye sensorteknologien, og med mer enn 200 prosent i svart-hvitt, fortsetter dr. Hinkel. Dette gir mer detaljerte bilder og gjør det mulig å plassere kameraet lenger unna områdene som skal overvåkes. Dermed får brukerne større fleksibilitet når det gjelder planlegging og installering.

De nye S15-, D15- og V15-kameramodellene er utstyrt med den nye, unike MxActivitySensor-funksjonen for kameraintegrert analyse av bevegelser på videoen. Når dette er konfigurert, kan gratisprogramvaren skille mellom relevante og irrelevante bevegelser, noe som reduserer antallet falske alarmer betydelig.

De nye modellene, som er utstyrt med 5-megapikselsensorer, er alle tilgjengelige hos autoriserte MOBOTIX-distributører og partnere.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1