Tips redaksjonen
04.07.2013

Jabra Motion tilpasser seg dine bevegelser

Jabra Motion er et headset som tilpasser seg omgivelsene og dine bevegelser. Det fungerer med alle enheter og plattformer. Alt som trengs, er et lett trykk og headsettet følger den minste bevegelse ved hjelp av den nyeste sensorteknologien.
Den innebygde bevegelsessensoren og de avanserte mikrofonene tilpasser lyden etter omgivelsene. Den er enkel å synkronisere med en Bluetooth-aktivert enhet via NFC. Når noen ringer, setter man headsettet på øret for å svare. Man kan også styre Jabra Motion med stemmen. 

Jabra Motion registrerer alle bevegelser. Når man begynner å gå eller forandrer stilling, tilpasser enheten seg for å gi best mulig lyd. Den slås automatisk av etter en stund når den ikke er i bruk. Samtalen besvares automatisk ved å sette enheten på øret. 

Høyttaleren kan justeres i høyden, og mikrofonarmen kan felles inn slik at enheten kan plasseres i lommen. Headsettet skrus av og på via den sammenleggbare mikrofonarmen. Mikrofonarmen har også innebygd beskyttelse mot vindsus. 

Foruten stemmestyring har Jabra Motion også stemmeveiledning som forklarer hvordan den skal synkroniseres med andre enheter, status på tilkobling og mye mer.

 

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1