Tips redaksjonen
04.07.2013

Focus Nordic utvider sortimentet med OLED-briller

Cinemizer OLED kan lettest beskrives som små skjermer innebygd i briller. Stereo hodetelefoner gir brukeren mulighet til f.eks. å se på film eller spille uten å forstyrre omgivelsene.
Men det finnes også andre bruksområder. – Når vi først utviklet Cinemizer, visste vi at dette ville bli populært for å se på film og spille spill, men til vår store glede har det vist seg at kundene fant nye bruksområder for oss, sier Franz Troppenhagen, produktsjef for Cinemizer OLED. – For eksempel har produktet blitt enormt populært blant dem som har den nye typen av radiostyrte fly med innebygd kamera linket til en smartphone. Med Cinemizer kan man da flytte bildet fra mobilen til øynene og få en mer ekte flyopplevelse.

Andre eksempler på kunder som selv har funnet bruksområder, er tannleger som låner ut Cinemizer til pasienter som beroligende middel, og eiendomsmeglere som tilbyr en virtuell første tur i en leilighet før et eventuelt besøk, noe som kan spare mye tid både for megleren og boligkjøperen. Korrigering for synet kan gjøres individuelt for hvert øye (-5 – +2 dioptrier).

Cinemizer OLED koster ca. kr 5795,- ink. mva.

Kilde: mynewsdesk.com

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1