Tips redaksjonen
04.07.2013

Kaffehuset Friele lanserer juice fra Rauch

Nå lanserer Friele Rauch juice i 0,2 liters. Produktserien er i første omgang tenkt lansert i convenience-markedet og på hoteller. – Flaskene er laget i glass, som er gode å holde i, og det er lagt vekt på kvalitet og design. Størrelsen er vesentlig fordi mange synes dette er en passelig mengde å drikke. Dette er derfor et helt nytt konsept i kategorien, sier direktør Frode Opheim i Jubilee, som er et selskap i Friele-gruppen.
Serien består av premium juice- og nektarprodukter i fem smakfulle varianter. Appelsin og Ananas er rene juicevarianter med kun naturlig sukker fra frukt, mens Mango, Jordbær og Tranebær er nektar, som har tilsatt noe sukker.

Det er ca. 90 kalorier pr. flaske. Tranebær ligger høyest og appelsin lavest. Dette er på samme nivå som andre juicevarianter på markedet. 

Størrelsen på flasken er mindre enn vanlige juiceflasker og skiller seg derfor ut i kategorien. Det vil ikke være pant på produktet i første omgang, og flasken resirkuleres som glass/metall. Holdbarhet er ni måneder.

I fjor lanserte Kaffehuset Friele en populære iste, også den fra Rauch i Østerrike.

– Rauch er en kvalitetsleverandør som vi er stolt av å samarbeide med i Norge, sier direktør Frode Opheim. – Rauch har levert juice og iste til Europa i nesten hundre år og vet at markedet krever suveren kvalitet. 

Rauch distribuerer i dag varer til mer enn 100 land og har en årlig omsetning på over seks milliarder kroner.

Kilde: mynewsdesk.com

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1