Tips redaksjonen
04.07.2013

Epson vinner TIPA-pris for beste multifunksjonelle fotoskriver

Redaktører og journalister fra fotomagasiner over hele verden har tildelt den prestisjetunge TIPA-prisen Beste multifunksjonsfotoskriver 2013 til Epson Expression Photo XP-850 og XP-750.
TIPA – Technical Image Press Association – bedømmer innovasjon, teknologi, design, brukervennlighet og pris/ytelse av produkter lansert i en 12-månedersperiode og setter sammen liste over de beste, samt en vinner, innenfor hver produktkategori. 

– TIPA-medlemmene velger produkter som skal innstilles og deretter en vinner. Panelet har et stort utvalg å velge mellom, så vi er veldig stolte over at Epson Expression Photo XP-850 og XP-750 vant prisen, sier Solfrid Dyrrdal Liland, PR & Marketing Manager hos Epson Norge.

Epson Expression Photo XP-850 og XP-750 er ifølge selskapet de perfekte alt-i-ett-skriverne for fotoentusiaster. XP-850 er en ”fire-i-en”-enhet for utskrift, skanning, kopiering og faks. Begge skriverne inkluderer Epson Connect-funksjon som lar brukerne skrive ut trådløst fra smarttelefoner og nettbrett med Epson iPrint. 

Ved å sende dokumenter direkte til skriveren kan brukerne skrive ut fra hvor som helst i verden. Med Epsons seksfargers Claria Photo HD-blekk kan skriverne produsere en ypperlig, kantløs 4x6-tommers utskrift på bare 10 sekunder. 

Expression-fotoskrivere har også en intuitiv berøringsskjerm, motorisert panel og utskriftskuff, samtidig som brukerne også kan skrive ut på tykt fotopapir og kort ved hjelp av enhetens bakre spesialmater. I tillegg kan både XP-850 og XP-750 skrive ut direkte på egnede CD-er og DVD-er for å personalisere familiefilmer og digitalisere fotoalbum.

Se www.epson.no

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1