Tips redaksjonen
06.06.2013

Søylenyhet for marina og camping

El-Bjørn lanserer ny strømsøyle til marina og camping. Alfa-II er spesielt utviklet for nordisk klima.
El-Bjørn er en ledende produsent og leverandør av strømsøyler for småbåthavner, marinaer og campingplasser. Selskapet har mange års erfaring og kompetanse på marine strømløsninger med både standardprodukter og spesialløsninger som kan skreddersys de fleste behov.

Den nye strømsøylen, Alfa-II, gir stor fleksibilitet og kan brukes i alle marina- og campingmiljøer. Søylen har en moderne og funksjonell design og er laget i sjøvannsbestandig aluminium.

LED-lys
– Før vi startet utviklingen av den nye strømsøylen, samlet vi kunder, elektrikere og egne utviklere. Resultatet fra workshopen er Alfa-II, utviklet på bakgrunn av omfattende ønsker og behov, sier Bjørn Ulleberg, administrerende direktør i El-Bjørn AS.

Søylen leveres med LED-lys. Lyset er vinklet skrått ned og utover for god og behagelig belysning. LED-lys sparer energi og har betydelig lengre levetid enn tradisjonelle løsninger.

– Alfa-II er enkel å montere og servicevennlig. I utviklingen er det spesielt vektlagt at komponenter skal kunne skiftes ut, og tilleggsutstyr skal enkelt kunne ettermonteres. Trygghet rundt kvalitet gjør at vi tilbyr fem års garanti, sier Ulleberg.

Alfa-II leveres standard med koblingstykker for tilførselskabler på opptil 50 mm. Dette kan være viktig på større anlegg med store avstander til tilkoblingspunkter på land.

Installert i Gressvik
SF Pontona har vært totalleverandør av flytende bryggeanlegg siden 1981. I Gressvik, rett utenfor Fredrikstad, har SF Pontona et eget kommersielt anlegg med ca. 250 båtplasser. Ti nye Alfa-II er allerede installert på dette anlegget.

– El-Bjørn tilfredsstiller våre krav til kvalitet, leveranser og service på en god måte. Vi var med i utviklingen av Alfa-II, og våre elektrikere er svært fornøyd med enkeltheten rundt installasjon og service, sier Tor-Øyvind Halvorsen, daglig leder i SF Pontona Norge AS.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1