Tips redaksjonen
06.06.2013

Rene drivløsninger for næringsmiddelindustrien

For bruksområder som krever hygiene, leverer Nord Drivesystems kompakte tostegs vinkelgirmotorer i aluminium som kommer i fem størrelser. Mksimalt dreiemoment er på 660 Nm. Motorene er spesielt enkle å rengjøre.
Den nedvaskbare designen er basert på store glatte overflater uten spalter og kroker som ikke krever deksler. Rengjøringsmidler vaskes enkelt og fullstendig vekk fra overflatene, som også forblir betraktelig kjøligere enn de som brukes i konvensjonelle gir takket være den spesielle konstruksjonen. Designen er optimert blant annet for bruk i næringsmiddelindustrien og er i samsvar med internasjonale retningslinjer og standarder slik som EHEDG, ANSI / BISSC, og ANSI / NSF. Hvis det ønskes, kan girenhetene også leveres med doble akseltetninger. De kan bestilles i åpen eller lukket versjon og med hulaksel eller utgående aksel.

Designen er i henhold til det utprøvde UNICASE-prinsippet. Husene oppgis å være veldig resistente mot torsjon og kan motstå høyt mekanisk stress. Med den valgfrie NSD tupH overflatebehandlingen blir de motstandsdyktige mot korrosjon i tillegg til syrer og alkaliske produkter. NORDs NSF tupH overflateforseglingssystem er ikke et belegg, noe som betyr at ingen lag kan skalle av. Prosessen omgjør overflater med opptil syv ganger hardheten i forhold til det opprinnelige aluminiumsmaterialet. Huset får derfor en robusthet og slitesterkhet av en kvalitet som likner versjoner i rustfritt stål, samtidig som de forblir mye lettere og rimeligere. Girmotorene skal være spesielt ideelle for transportbåndsystemer der kompakte mål og høyt moment er viktig. De skal også være ideelle for mobilt utstyr, der den lette vekten blir avgjørende. Alle girenhetene kan kombineres med passende motorer med glatt overflate fra NORD eller andre produsenter.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1