Tips redaksjonen
06.06.2013

Global Projects Supervision yter service til den maritime industrien

Sikkerhet, kvalitet og overblikk i forbindelse med maritim frakt er en fellesnevner for de servicetjenester som Global Projects Supervision tilbyr.
Selskapet Global Projects Supervision har sett dagens lys. Det tilbyr forskjellige konsulenttjenester til den maritime industrien og relaterte bransjer. Kompetanse for å løse de forskjellige oppgavene finnes internet, og konsulentjenestene utføres for en hvilken som helst type last innenfor det maritime feltet, opplyser selskapet. 

Global Projects Supervision er en utvikling af Euro Baltic ApS, som i forveien foretar diverse former for besiktigelser innenfor både den maritime bransje (de har spesialkompetanse når det gjelder last og heavy lift) samt innenfor landeveitransport.

– Våre medarbeidere har mange forskjellige bakgrunner, men felles for dem alle er at de har lang erfaring. Det gir oss et godt fundament til å fokusere på flere forretningsområder og segmenter, enten det er vindmølleindustrien, prosjektbransjen eller oljebransjen, nasjonalt eller internasjonalt. Vi binder logistikkjeden sammen og kommer med løsninger, der kundenes egen ekspertise stopper, og med et internasjonalt setup kan kunden bruke oss overalt i verden der det er behov for det, sier direktør for Global Projects Supervision, Benny Hald. 

Ytelsene inkluderer blant annet undersøkelser som viser godsets tilstand på et gitt tidspunkt i en transport-, kvalitets- og kvantitetsundersøkelse, supercargo samt surrings- og sikringsservice og roadsurveys. Dessuten tilbyr Global Projects Supervision skreddersydde IT-løsninger til diverse projekter. Selskapet har hovedkontor i Danmark, men opererer i hele verden.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1