Tips redaksjonen
06.06.2013

Ny BBQ-saus fra Heinz

Nordmenn griller som aldri før, og i forbindelse med grillsesongen lanserer Heinz en ny BBQ-saus med balansert røykfylt, mild og rund smak.

Heinz BBQ Clasic oppgis å være perfekt til kjøtt, fisk og grønnsaker og kan brukes akkurat som den er. Den kan også brukes i marinader eller som krydder i stuinger. 

Til tross for den relativt korte våren og sommeren i Norge elsker vi å grille. Det grilles mye over hele landet, og selv i Nord-Norge hentes grillen fram 38 ganger i sesongen. På Østlandet grilles det gjennomsnittlig over 50 ganger i sesongen, melder undersøkelsen Norske Spisefakta.

Kremet, uten å bli tykk
Så det å arrangere en hyggelig grillfest med familie og venner trenger ikke å være så komplisert.

– Vi i Heinz elsker god mat, og vi oppfordrer enkelhet i hverdagen så vel som til festlige anledninger. Med gode produkter og velsmakende oppskrifter kan du lage et herlig måltid. Men om den skandinaviske sommeren byr på regn når du griller, inviter vennene dine til en piknik i stua i stedet. Det er det Heinz BBQ står for, sier Fia Rasmusson, Nordic Brand Manager i Heinz.

Balansert smaksprofil
Heinz BBQ Classic er, akkurat som navnet avslører, en klassisk BBQ-saus med en balansert, røykfylt, mild og rund smak. Den har en kremet konsistens uten å bli for tykk.

– Markedsundersøkelser viser at forbrukerne krever variasjon i både søte og sterke smaker til grillmaten. Derfor har vi utviklet BBQ Classic for å tilfredsstille enhver smak. Alle bør være i stand til å finne sin egen BBQ-favoritt hos Heinz, sier Fia Rasmusson.

Kilde: pressemedlinger.no/Foto: Heinz

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1