Tips redaksjonen
06.06.2013

Estetisk hjemmeelektronikk fra Jensen Scandinavia

Koobrick er et resultat av tre års forskning og utvikling med mål om å skape en ny type hjemmeelektronikkprodukter. Teknisk kraftfullt og samtidig visuelt og estetisk slik at produktene vil passe inn i hjemmet, uten å forstyrre med blinkende lys og høyt støynivå.
– Koobrick er norskutviklede produkter som fungerer sammen, men som også bidrar til å skape en enhet gjennom å rydde opp i kabler og rot som andre elektroniske enheter skaper. Vi har lagt stor vekt på design og estetikk for at produktene skal passe inn i hjemmet uten å se ut som teknisk utstyr. Samtidig representerer produktene det siste innenfor teknologi, er brukervennlige og enkle å sette opp, sier administrerende direktør Karsten Kjoss i Jensen Scandinavia.

De nye hjemmeelektronikkproduktene fra Jensen Scandinavia består av fire ulike produkter. Koobrick-ene er modulære, noe som betyr at du kan mikse og matche dem etter ditt behov.

Koobrick Wifi
Koobrick Wifi er en trådløs ruter som oppgis å være rask, sikker, enkel og stabil. Utviklet med Dual Band-teknologi kan den tilby standard trådløst nettverk med 2.4ghz i tillegg til det mer avanserte 5ghz. Samtidig som Koobrick Wifi omfavner det aller siste innenfor teknologi, har den en elegant og stilren design som passer inn i de fleste hjem uten å skille seg ut som teknisk utstyr.

Koobrick Boxi
Boxi er delbar harddisk med trygg tilgang og stor lagringsplass til alle filer – fra musikk, bilder og filmer til dokumenter og programvare. 

Med plass til to harddisker kommer Boxi med opptil 4 terrabyte lagringsplass. Det er nok minne til å lagre mer enn 2000 HD-filmer eller 600 000 digitale bilder. 

En smart egenskap gjør at Boxi tar back-up av alle filene på datamaskinene. Boxi fungerer alene som en delbar lagringsenhet, men fungerer enda bedre sammen med de andre Koobrick-enhetene som Wifi og Roomi.

Koobrick Docki
Docki er en håndlagd og solid dokkingstasjon for smarttelefoner og nettbrett. Med Koobrick Docki kan du “docke” og lade din iPad eller iPhone. Koobrick Dockis ladefunksjon passer med iPhone 3, 3Gs, 4, 4S, 5 og Ipad 2, 3, 4th generation.

Koobrick Roomi
Roomi hjelper til med å samle og skjule hardware-bokser og kabler, harddisker, DSL modem, brukermanualer, fjernkontroller og spillkontroller. Roomi har plassen som er nødvendig for å ha dette samlet og under kontroll på en ryddig og estetisk måte.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1