Tips redaksjonen
06.06.2013

OQS oljesensor gir deg beskjed når oljen må byttes

RMF Systems introduserer OQS (Oil Quality Sensor) med en patentert teknologi som sørger for nøyaktig måling i sanntid.
RMF benytter en teknologi med en kombinasjon av hardware og software. OQS registrerer og måler konstant fukt, oksydasjon, forurensinger, syreøkning, slitasjepartikler og nedbrutte additiver. Via displayet kan du til enhver tid lese av oljekvaliteten.

RMF Systems opplyser at omfattende evalueringer og tester har vist at den sentrale teknologien som er patentert av RMF, resulterer i en langt mer presis tilstandsovervåkning enn noen annen sensor. De som allerede benytter overvåkningsystemer på sitt utstyr, skal uten problemer kunne koble til OQS.

Allsidig bruk
RMF Systems opplyser at produktene deres er utviklet, testet, sertifisert og utprøvd for å kunne fungere i de tøffeste miljøer. Dette muliggjør permanent installasjon i alle smøresystemer, på alle typer maskiner – girkasser i skip eller vindmøller, hydrauliske høytrykkssystemer eller mer spesialiserte applikasjoner, for eksempel gassmotorer – og for enhver type olje. 

Mangfoldige tester og undersøkelser har vist at det er betydelige kostnadsfordeler forbundet med presis tilstandskontroll av oljen. Havarier og skade på utstyr reduseres dramatisk, mens serviceintervallene kan settes i henhold til behov, i stedet for å benytte faste og ofte vilkårlige tidsintervaller. 

”Revolusjon”
– Dette er en revolusjon innenfor tilstandskontroll av oljekvalitet. Frem til i dag har oljesensorer bare gitt en indikasjon på oljekvaliteten. Med denne helt nye teknologien har du alltid full kontroll på oljen og kan utføre service til rett tid. Du sparer dermed store beløp ved driftsstans og unødvendige vedlikeholdskostnader, for ikke å snakke om at du sparer miljøet, uttaler Gerben Gerken i RMF. 

RMF designes og produseres av Dojedjins B.V. som er en av verdens ledende produsenter av løsninger for hydraulikkvæsker og instrumenter for tilstandskontroll.
   Teknologien til RMF Systems presenteres på Nor-Shipping 4.–7. juni på stand C01–21 (Lekang Maskin)

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1