Tips redaksjonen
06.06.2013

Holte fortsetter utviklingen på app-markedet

Holte lanserer sine to nye web-applikasjoner, Smart Time og Smart Faktura. Ifølge selskapet ivaretas alle behov fra registrering av timer, attestering, føring av kostnader til fakturering med disse applikasjonene. Smart Time fås også som en app, som kan lastes ned på smarttelefonen.
Smart Time og Smart Faktura er brukervennlige nettbaserte programmer for små- og mellomstore bedrifter, som sikrer de ansattes timeføring og dermed enklere og riktigere fakturering. Timer føres direkte via en app på smarttelefonen, som igjen overføres elektronisk til Smart Faktura. Smart Faktura importerer OCR-filer fra Nets og BBS samt genererer EHF-fakturaer.

– Vi har tidligere lansert flere løsninger for nettbrett og smarttelefon med stort hell, sier markedsdirektør i Holte, Christina Jonstang. Vi ønsker selvfølgelig å være der kundene våre er, og tilbakemeldinger fra bransjen indikerer at flere og flere bruker smarttelefon i sitt daglige arbeid. Tilgjengelighet og brukervennlighet gjør at det er enklere å utføre oppgaver nøyaktig og effektivt, sier hun.

Støtter flere språk
– Etter stor etterspørsel fra brukere av våre programmer har vi valgt å gjøre Smart Time og Smart Faktura tilgjengelig på engelsk og polsk i tillegg til norsk, sier utviklingsdirektør i Holte, Aleksander Bjaaland. Språkproblematikk og misforståelser rundt timeføring og fakturering kan koste bedriftene dyrt. Timeføring og fakturering er selve driftsgrunnlaget for alle bedrifter, og vi ønsker å bidra til å forenkle og sikre riktig timeføring og dermed fakturering for våre kunder, sier han. 

En leverandør
For å oppnå best mulig brukeropplevelse har Holte valgt å utvikle et system som ivaretar alle prosessene fra dataregistrering hos brukere til siste del av prosessen som er fakturering og oppfølging av faktura. Med andre ord vil brukere av Smart Time og Smart Faktura forholde seg til én leverandør i motsetning til flere konkurrerende systemer, som tilbys på dette markedet i dag.

Starten på en spennende utvikling
 – Et viktig mål for Holte er å levere en webapplikasjon som ivaretar alle aktiviteter og oppgaver tilknyttet alle byggeprosjektets faser, sier Aleksander Bjaaland. Lanseringen av Smart Time og Smart Faktura er et steg i den retningen, og vi har mye spennende på trappene i denne prosessen, avslutter han.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1