Tips redaksjonen
06.06.2013

BabyLink – den trådløse barnevakten

Jensen Scandinavia lanserer nå den trådløse baby-monitoren, BabyLink. BabyLink er utstyrt med et kamera som via en gratis applikasjon kobles opp mot brukerens iPhone, iPad, Android-produkt eller PC, slik at vedkommende til enhver tid har bilder av sine sovende barn i en umiddelbar nærhet.
Baby-monitoren er utstyrt med to videosensorer for å kunne formidle klare bilder fra lyse så vel som mørke rom. Sensorene skifter automatisk etter lysforholdene i rommet. På den måten leverer kameraet klare bilder til smarttelefonen, nettbrettet eller PC-en med gode fargegjengivelser fra opplyste rom og skarpe svart/hvitt-bilder fra opptak i mørke rom. Sensorene opererer uten at blinkende eller distraherende lys fanger barnets oppmerksomhet.

– Det unike med BabyLink er at du har tilgang til barnerommene når som helst og fra hvor som helst. Det er ikke lenger nødvendig å oppholde seg i rommet der baby-monitorens motpart er plassert – nå får du trådløse signaler fra monitoren rett i lomma og kan uten kabler og styr ta med deg videobilder fra barnerommene dit du ønsker å oppholde deg, sier Karsten Kjoss, administrerende direktør i Jensen Scandinavia.

Tilgjengelig til enhver tid
Monitoren har ingen begrenset rekkevidde og vil gi brukeren et klart bilde og lyd fra barnerommet der du er, så lenge han har tilgang til et trådløst nettverk eller 3G/4G. Man trenger altså ikke lenger å sjekke om barnet har våknet hver gang det høres lyder over monitoren – med video og lyd av barna der man er, vet man nå om barna sover eller faktisk har våknet.

Ved hjelp av en innebygd, kraftig mikrofon fanger BabyLink opp all lyd rundt monitoren, og push-varslinger med lyd og vibrasjon blir sendt til smarttelefonen eller nettbrettet når lydsensoren aktiveres. Utstyrt med en dobbel bevegelsessensor med passiv infrarød (PIR) bevegelsesdetektor oppdager kameraet også alle bevegelser innenfor en avstand på syv meter. Oppdagede bevegelser blir sendt som push-varslinger til den mobile enheten. Man vil dermed motta beskjeder om hvordan det står til på barnerommene uten at det er nødvendig å ha videoen oppe på mobilen eller nettbrettet til enhver tid. Telefonen skal fremdeles fungere som en telefon. Får man push-varsler på enheten, vil live video automatisk skru seg på når man klikker på meldingen.

Enkelt og intuitivt
Med BabyLink slipper man avanserte manualer og lang installeringstid. Monitoren settes enkelt og raskt opp via iOS- eller Android-produktet, uten at det er behov for å koble monitoren til en PC. BabyLink kobler seg kjapt opp til det trådløse nettverket og kan tas i bruk umiddelbart etter installasjonen. 

Ettersom opptil 20 samtidige brukere kan være koblet opp til kameraet via BabyLink-applikasjonen, vil også foreldre som er på reise eller besteforeldre på en annen kant av landet kunne få tilgang til kameraet og se hvordan det står til med familiens minste medlemmer. BabyLink-applikasjonen er utformet på en måte som muliggjør at flere kameraer kan legges til appen samtidig, noe som resulterer i at man kan ha oversikt over flere barnerom på telefonen, nettbrettet eller PC-en samtidig. 

BabyLink er tilgjengelig i butikk til en veiledende pris på 1499 kroner. BabyLink-applikasjonen lastes ned gratis fra App Store eller Google play.

 

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1