Tips redaksjonen
06.06.2013

Nye Panasonic-verktøy

I april lanserte Proxll to nye verktøymodeller. – Begge modellene har funksjoner som gjør dem unike, sier Hans-Jørgen Narum-Hanssen, leder av verktøyavdelingen i Proxll AS.
EY7549LS2S (bildet) er en 14,4V kombinert muttertrekker og drilltrekker som kombinerer sideveis slag og tradisjonell boring/skruing med momentkontroll. Maskinen har 1/2’’ firkantinnfesting for standard slagpiper. I slagmodus oppnås et moment på 150Nm og en hastighet på 2300 o/min. Ved hjelp av en velger kan slagfunksjonen kobles ut, og maskinen vil da kunne benyttes som en kraftig drilltrekker med et maksimalt moment på 26Nm. I drillmodus er det to hastighetsinnstillinger, og 21 momenttrinn gjør at man vil kunne skru med god kontroll. Maskinen leveres standard i koffert med to 4,2Ah-batterier, en 6,35mm bitadapter og en 13mm nøkkelfri chuckadapter.

EY7420LA2S er en 7,2V skrutrekker for dem som verdsetter presisjon og nøyaktighet ved valg av skrutrekker. Maskinen har 21 momenttrinn, som gir en meget presis momentutkobling med et avvik på bare +/– 5 %. Autostoppfunksjonen sørger for at rotasjonen stopper når innstilt moment er oppnådd. Automatisk låsing i girkassen gir mulighet for manuell tiltrekking. Maskinen leveres i koffert med to 1,5Ah-batterier og lader. Vekten er 0,63 kg, den har LED-lys, to gir og krok for festing til belte.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1