Tips redaksjonen
06.06.2013

Nye digitale produksjonsmaskiner fra Xerox

Xerox lanserer to nye digitale produksjonsmaskiner designet for mindre, men innbringende jobber som fotobøker, brosjyrer, kataloger og DM-er.
Xerox Colour J75 og C75 er konstruerte for ulike grafiske miljøer og trykkerier, som in-house hustrykkeri, hurtigtrykkeri, reklamebyrå og fotobutikker. 

– Maskinene er allsidige og er egnet for både erfarne trykkerier og nyetableringer, sier administrerende direktør Jens Petter Ørjansen i Xerox Norge. 

Xerox Colour J75 Press (se bildet) kjører alle papirtyper, inklusiv 300 grams med hastighet på 76 sider i minuttet. Maskinen yter høykvalitets fargegjengivelse. Håndtering av farger kan  utføres gjennom Xerox’ Automated Colour Quality Suite. Maskinen er egnet for alt fra produksjon av enkle postkort til bøker.

Xerox Colour C75 Press er også tilpasset oppstarttrykkeier. Maskinen kan kjøre opp til 76 sider i minuttet på ubestrøket papir og 51 sider på bestrøket. Gjennom nye mobile og skybaserte løsninger er det mulig å overføre jobber direkte fra smarttelefoner, nettbrett, bærbare og stasjonære pc-er.

Begge maskinene er tilknyttet Xerox’s ProfitAccelerator Digital Business Resources, som har verktøy for å få mest mulig ut av de teknologiske investeringene.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1