Tips redaksjonen
06.06.2013

Forlenger det trådløse nettverket med ett tastetrykk

D-Link lanserer en Range Extender som forlenger det trådløse nettverket og forbedrer mottak på plasser der signalet har vanskelig for å nå frem, for eksempel i en kjeller. Wireless N300 Range Extender (DAP-1320) er liten, diskret og fungerer med alle rutere på markedet. Enheten gir en trådløs hastighet på opp til 300 MBs med 802.11n.
Extenderen er kompakt og perfekt for å øke rekkevidden på et Wi-Fi nettverk og nå frem til rom eller etasjer som har et svakt eller ikke-eksisterende trådløst signal.

Ett tastetrykk
Produktets kompakte mål er opptil 73 prosent mindre enn lignende konkurrerende produkter. Den plugges direkte inn i et vegguttak uten ledninger og uten å blokkere for nærmeste el-uttak. 

  – I dag har en familie en mengde internettilsluttede apparater som baserer seg på det trådløse nettverket. Det omfatter alt i fra nettbrett, datamaskiner og tv-spill til smarttelefoner, kameraer og TV-apparater. Dessverre har mange hjem visse plasser der Wi-Fi signalene er dårlige eller ikke- eksisterende. DAP-1320 løser problemet enkelt med ett tastetrykk eller via en app på mobilen, sier Marco Stenvall, produktsjef for konsumentprodukter på D-Link. 

Extenderen er kompatibel med 802.11b/g og støtter også sikker trådløs kryptering med WPA/WPA2 for å forhindre uønsket tilgang til det trådløse nettverket.

Enkel installasjon
DAP-1320 Wi-Fi er enkel å installere. Brukeren behøver ikke å ha en PC tilgjengelig. Dersom ruteren – uansett merke – har Wi-Fi Protected Setup (WPS), håndterer man installasjonen med ett tastetrykk. Alternativt kan appen D-Link QRS (Quick Router Setup) benyttes. Den er gratis for iPhone, iPad- og Android-brukere.

Wireless N300 Range Extender (DAP-1320) har en veiledende utsalgspris på 495 kroner inklusiv moms.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1