Tips redaksjonen
06.06.2013

Proxll presenterer 360-graders overvåkningskamera

Proxll opplyser til Ny Teknikk at de kan levere nye overvåkningskamera fra Panasonic med stor funksjonalitet. De har ett objektiv og ingen bevegelige deler. Kameraene kan ha opptil åtte forskjellige bildemoduser og kan levere inntil fire bildestrømmer. Kameraet kan også panorere og zoome.
– Den største fordelen med denne typen kamera er at man ved en enkel 180-graders innstillingsmulighet kan se folk både når de ankommer og forlater stedet. Vi har store forventinger til disse kameraene, som har høy funksjonalitet og meget konkurransedyktig pris, sier markedssjef Rune Braastad i sikkerhetsavdelingen i Proxll. 

Blant kameraene som Proxll presentererer er Panasonic’s 360-graders domekamera WV-SW458/WV-SF468 med full HD 1080P, fire bildestrømmer og åtte forskjellige bildemoduser. I tillegg nevnes Super Dynamic for montering i motlys med ansiktsdeteksjon og med innvendig eller utvendig IP66 vandalsikring. 

Kameraene leveres for både tak- og veggmontering og er kompatible med EN50155 og EN50121for elektronikkutstyr som brukes på rullende materiell.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1