Meny
06.06.2013

Gassflasker inn i den digitale tidsalderen

For første gang lanseres en 300 bars gassflaske, som har innebygd digital måler, tilhørende regulatorer og tilbehør som øker funksjonaliteten og brukeropplevelsen.
AGA lanserer nå GENIE, en teknologisk avansert og nyskapende gassflaske. Den prisvinnende nye flasken (gullvinner av iF product design award 2012) har stort gassvolum, lav vekt og er enkel å håndtere.

GENIE er først og fremst utviklet for kunder med behov for en mobil løsning. Flasken er nyskapende og ergonomisk utformet. Den består av en innvendig stålbeholder omspunnet av karbonfiber, som er omsluttet av en robust, lett og resirkulerbar kappe i høytrykkspolyetylen (HDPE). Foruten design som skiller seg ut fra tidligere flasker, er GENIE en svært stabil konstruksjon med bred diameter, som gjør at flasken står stødig.

GENIE gassflaske blir levert med 300 bars fyllingstrykk og i 10- og 20-liters flasker for argon, nitrogen og beskyttelsesgass i første omgang. Sortimentet vil bli utvidet etter hvert. AGA opplysr at alle flasker kan leveres med tilpassede regulatorer, som er designet for optimal ytelse og sikkerhet. Håndtakenes utforming på flasken beskytter regulatoren, som igjen resulterer i økt sikkerhet og reduserte kostnader. GENIE er merket med ICC (flaskemerking for sporing).

GENIE har en innebygd måler med display som gir praktisk og nyttig informasjon. For eksempel vil en flaske som inneholder argon, vise hvor mye sveisetid som er igjen. Alle data leses av på displayet. 

Flaskens lave vekt og brede diameter gjør den også lett å bære og håndtere. Det finnes tilbehør til GENIE, som kan monteres på flasken. Et robust understell med hjul og et teleskophåndtak forenkler transport over lengre avstander og resulterer i mindre belastning for brukeren.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no