Tips redaksjonen
08.05.2013

Metabo lanserer 5,2 Ah-batterier

Ett år etter verdenspremieren på 4,0 Ah-batteriet til sine batterimaskiner er Metabo ute med en enda kraftigere generasjon batterier, på hele 5,2. Allerede med 4,0 Ah-batteriene kunne man arbeide 33 prosent lenger i forhold til 3,0 Ah-batteriene, som stadig er utbredt på markedet. Med 5,2 Ah-batterier kan man nå arbeide hele 75 prosent lenger.
De nye 5,2 Ah-batteriene er verken større eller tyngere enn de tidligere batteriene. Bortsett fra kapasiteten er de identiske med forgjengerne på 3,0 og 4,0 Ah. 

Metabo opplyser at alle deres batterimaskiner er med “slide-in”-plattform, og de er 100 prosent kompatible. Alle ladere som er på markedet i dag, kan brukes til å lade fremtidige batterier.

Samtidig med de nye 5,2 Ah-batteriene lanseres Pick’n Mix, som er et nytt konsept for sluttbrukerne. Systemet gjør at håndverkeren kan velge fritt mellom alle kombinasjoner av verktøy, batterier, ladere samt kasse eller bag til oppbevaring. Dette tillater brukere å tilpasse deres verktøy til deres individuelle behov og oppgaver. De trenger bare å kjøpe og betale for det de faktisk har bruk for. I all sin enkelthet skal håndverkeren bare ta stilling til tre ting i konseptet: batterier, maskiner og oppbevaring. 

Når det gjelder batterier, kan brukerne velge mellom to basispakker, som består av en lader og tre batterier i enten 4,0 Ah eller 5,2 Ah. Når det gjelder maskiner, kan brukerne velge mellom 26 soloprodukter i tre priskategorier. Valgmulighetene når det gjelder oppbevaring, er to ulike bager og inntill flere Metalocs (transportkasser).

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1