Tips redaksjonen
08.05.2013

Sandvika vgs ble Årets Entreprenørskapskole

Sandvika videregående skole ble kåret til Årets Entreprenørskapskole under GründerExpo 2013 på Lillestrøm 13. mars. – I løpet av ett år har skolen gått fra relativt lite aktivitet til å bli størst i Norge på Ungt Entreprenørskap, sier Petter Skottland, daglig leder i Ungt Entreprenørskap Akershus.
– Sandvika videregående skole satte seg et mål om å bli best på Ungt Entreprenørskap i 2012, og det har de klart. I løpet av det siste året har de holdt flere Gründercamper og har inngått en rekke partnerskapsavtaler på vegne av sine 15 ungdomsbedrifter. Skolen har også holdt sin egen UE-messe og har vært sterk bidragsyter til å få gjennomført en messe for regionen, sier Skottland om begrunnelsen bak kåringen.

– Legger til rette for et utviklende miljø
Ifølge UE-lederen skyldes kåringen ikke bare konkrete resultater, men også at lærerne ved skolen på et generelt grunnlag tar initiativ og viser engasjement.

– Elever og lærere har deltatt på flere kurs og arrangementer i regi av UE Akershus og er i det hele tatt flinke til å benytte seg av de ressursene vi tilbyr. I tillegg legger skolens ledelse til rette for et utviklende miljø og har et engasjert og sprudlende lærerteam med godt samspill. På denne måten er de til stor støtte for elevene, understreker Skottland.

Utdeling av fylkesordføreren
Fylkesordfører Nils Aage Jegstad sto for utdelingen av prisen, som besto av et litografi og en sjekk på 10 000 kroner. To ungdomsbedrifter fra Sandvika videregående skole går også videre til NM ved Norges

Kilde: Akershus fylkeskommune

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1