Tips redaksjonen
08.05.2013

Hyllemerking med magnetbånd

ACT Gruppen startet i fjor høst egen produksjon av etikettskrivere. ACTs etikettskrivere leveres med tre års garanti samt USB, RS232 og ethernetkommunikasjon som standard, uten tillegg i prisen.
En av de mest robuste etikettskriverne i serien av ACT-printerne er modellen ACT-BP2250i. Etikettskriveren er en industriell direkte/thermo-transferskriver egnet for store volum og kan skrive opp til 178 mm per sekund. I tillegg har den blant annet easy calibration button, USB host og farge LCD-display.

Hylle- og skiltmerking
En av oppgavene denne printeren mestrer, er utskrift direkte på magnetbånd. ACTs
etikettansvarlig, Christoffer Andersen, sier at BP2250i passer perfekt til oppgaven. – Merking med magnetbånd direkte på hylle eller reol gir en svært enkel og fleksibel merkeløsning. Om en vare skal flyttes internt, er det bare å flytte merkingen uten å behøve å skrive ut en ny etikett. Magnet¬merket flyttes med varen, sier Christoffer. Båndene kan også benyttes til å skrive ut skilt til for eksempel magnettavler/ oppslagstavler.

Pakkeløsning
Flere bedrifter har fått øynene opp for den smarte merkeløsningen og kjøpt inn ACTs
magnetbåndpakke bestående av ACT-printeren BP2250i, GoLabel programvare, fargebånd, rotary cutter og magnetbånd. Andersen forteller at pakken kommer med enten gult eller hvitt magnetbånd, og at etikettprogrammet er enkelt og intuitivt å bruke. De magnetiske båndene kan skrives ut med tekst, strekkoder, datamatrikskoder (2D) i den størrelsen man selv måtte ønske. Rullen med magnetbånd kan enkelt byttes ut med vanlige etiketter. ACT Logimark fører i tillegg til printere, både fargebånd og etiketter (fortrykte og nøytrale) og bistår gjerne med å skreddersy løsninger etter kundenes behov.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1