Tips redaksjonen
30.04.2013

Acer lanserer Android-basert alt-i-ett-skjerm

Acer lanserer selskapets første Android-baserte alt-i-ett-skjerm. Acer Smart Display DA220HQL er utviklet for hjemmebrukere som ønsker en forsterket skjermopplevelse og for bedrifter som ser etter en berøringsfølsom informasjons- og interaksjonsløsning.
Skype, Messenger, Google+, YouTube, Talk, Search, Maps og tusenvis av applikasjoner er tilgjengelig via Google Play. Grensesnittet Acer Ring forenkler multitasking og gir rask og enkel tilgang til skjermapplikasjoner. Widgets gir rask og direkte tilgang til favorittinnhold. For å forbedre touch- og multitaskingopplevelsen ytterligere gir Acer Ring enkel og rask tilgang til alle applikasjoner for alle skjermer.

Instant-on innebærer at skjermen er operativ fra dvalemodus etter bare halvannet sekund. DA220HQL støtter også AcerCloud, en fildelings- og mediehåndteringsløsning der du kan laste ned og dele multimedia og datafiler på ulike enheter.  

Acer DA220HQL har flere tilkoblingsmuligheter, for eksempel tre USB-innganger, microSD-kort, Ethernet, Wi-Fi 802.11b/g/n og Bluetooth, i tillegg til HDMI for tilkobling til notebook eller nettbrett for ytterligere skjermvisning. 

Acer DA220HQL har en veiledende utsalgspris på 2889 kroner inkl. mva.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1