Tips redaksjonen
30.04.2013

Fargeeksplosjon i vinyl

Med våren kommer fargene tilbake, og vi ønsker å fornye og friske opp våre hjem. Å legge nytt gulv er en smart måte å skape en forandring på og gi rommet en helt ny følelse. Acczent Acoustic Uni fra Tarkett er en ensfarget vinylkolleksjon som gir mange muligheter til å skape et spennende og unikt uttrykk med sine fargerike gulv. Gulvet oppgis å være slitesterkt, lettstelt og mykt å gå på.
En av årets gulvtrender er fargerike og lekne gulv. Tarketts nye vinylkolleksjon finnes i elleve sterke og klare farger: oransje, gul, grønn, rød, magenta, lilla, hvit, beige, grå, brun og svart.

Acczent Acoustic ble opprinnelig utviklet spesielt for områder på offentlige steder med høyt støynivå og ekstra slitasje, for eksempel barnehager og skoler. Gulvet er lyddempende, og overflaten er behandlet med et smussavvisende og sterkt slitebelegg som gir gulvet flere praktiske egenskaper – det er stille, slitesterkt og lett å rengjøre. Disse egenskapene passer godt også i hjemmet, i rom som er ekstra utsatt for tøff behandling, mye løping og høyt lydvolum.

Den myke baksiden gjør at gulvet er behagelig å leke og å sitte på, og i tillegg har det den gode lyddempende effekten. Dette er egenskaper som gjør Acczent Acoustic godt egnet for barne- og tenåringsrom. Og på samme tid kan man fritt velge en matchende farge til den øvrige innredningen. På kjøkkenet er gulvet også et godt valg ettersom det tåler smuss, riper og er lett å gjøre rent. Den sterke overflaten gjør gulvet slitesterkt mot kjøkkenstoler som trekkes ut og inn, og mister man et glass, knuser det sjelden på det myke gulvet. I gangen kan det også være greit med et slitesterkt vinylgulv ettersom det norske klima ofte gjør at det blitt vått og møkkete, og da blir gulvet ekstra utsatt.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1