Tips redaksjonen
20.03.2013

Kärcher AS lanserer Ringler industristøvsugere i Norge

I 2010 kjøpte Alfred Kärcher GmbH & Co KG opp firmaet Bernhard Ringler APPARATE-Bau GmbH. Ringler er en velkjent tysk leverandør av kvalitetsstøvsugere beregnet på industrivirksomhet.
Ringler kompletterer Kärchers produktportefølje, og ledelsen i Alfred Kärcher GmbH & Co KG er svært fornøyd med tilegnelsen av det nye datterselskapet. Med dette oppkjøpet har Alfred Kärcher GmbH & Co KG styrket sin posisjon i det profesjonelle markedet ytterligere og kan tilby alt av industrielle støvsugerløsninger også til næringsmiddelindustri, legemiddelindustri, metallindustri og prosessindustri. 

Ringlers systemer er et viktig element med tanke på renhold, sikkerhet, kontroll med luftforurensning og miljøvern i produksjonslokaler m.m. En av deres styrker er kundetilpasning av anlegg, som gjør at alle kunder får det anlegget som passer best til sitt behov.

Firmaet vil bli en del av Kärcher Group. I likhet med Kärcher er Ringler et teknologiorientert, familieeid, tysk selskap, og selskapene har svært kompatible bedriftskulturer. Ringlers lokaler i Stuttgart-området beholdes, og alle ansatte følger med over i Kärcher Group.

Alfred Kärcher GmbH & Co KG har lansert Ringler på verdensmarkedet gradvis, og nå står endelig Norge for tur. Fra 1. januar 2013 var alle Ringler sine produkter tilgjengelig på det norske markedet. Produktansvarlig i Kärcher AS er Roy-Inge Håkonsen, som også jobber med Kärchers øvrige industristøvsugere og industrielle rengjøringssystemer.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1